Κουρόγιωργας Μιχαήλ (CEO). Η επιχείρηση τού Μιχαήλ στην σημερινή της μορφή, είναι πολύ περισσότερο από μία εμπορική δραστηριότητα. Αποτελεί τρόπο ζωής με μια ιστορία τριών γενεών. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ελαιόλαδου τού πατερά και τού παππού του, έχει αποκτήσει αξεπέραστη εμπειρία στην ανεύρεση τών καλυτέρων ελαιόλαδων τής Πελοποννήσου. Διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα συλλογής, αποθήκευσης, τυποποίησης, διανομής και εξαγωγής ελαιόλαδου. Ο Μιχάλης Κουρόγιωργας εστιάζει σε παράγωγους μικρής κλίμακας αλλά και σε παράγωγους βιολογικών καλλιεργειών τής Πελοποννήσου, κυρίως δε τής Λακωνίας. Τροφοδοτεί κυρίως delicatessen και gourmet καταστήματα, επιχειρήσεις εστίασης, πολυκαταστήματα τροφίμων εντός και εκτός Ελλάδος. Eχει πολυετή εξαγωγική εμπειρία κυρίως προς την Ευρώπη και ήδη επεκτείνεται στον υπόλοιπο κόσμο.
Τσιτσικρώνης Βασίλειος Νικόλαος (Sales and Exports manager. Quality control manager). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νότιο Αφρική. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ασχολείται με την Ιατρική Διατροφολογία εδώ και 24 χρονιά. Έχει ιδρύσει ατομικές επιχειρήσεις σχετιζόμενες με την εστίαση και την διατροφή και έχει υπάρξει εστιάτορας. Eχει φοιτήσει σε σχολή αρχιμαγείρων. Είναι restaurant business consultant, restaurant business set-up consultant, restaurant menu set-up consultant, restaurant menu revitalizing consultant και κριτικός εστιατορίων.