Written by Super User
Εμφανίσεις: 1552

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ

Σε ένα μπουκάλι βάζουμε δύο σκελίδες σκόρδου (προαιρετικά), δύο-τρία γαρίφαλα και τρία-τέσσερα κλωναράκια μάραθο, πλυμένο και στεγνωμένο. Ανάλογα με την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ
Written by Super User
Εμφανίσεις: 1507

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

Σε μπουκάλι με δύο φλιτζάνια ελαιόλαδο βυθίζουμε 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες, 1 κλωνάρι δενδρολίβανο και 5-6 κόκκους πιπέρι. Φυλάμε σε δροσερό και σκοτεινό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
Written by Super User
Εμφανίσεις: 1643

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ

Μπορούμε να αρωματίσουμε ελαιόλαδο με όλα τα αρωματικά φυτά: δενδρολίβανο, μάραθο, άνηθο, δυόσμο, βασιλικό, εστραγκόν, μαϊντανό, κόλιαντρο κ.α. Σε ένα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ
Written by Super User
Εμφανίσεις: 1439

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΔΙΚΤΑΜΟ

Με το δίκταμο, το χαρακτηριστικό αυτό (και μοναδικό) αρωματικό φυτό της Κρήτης μπορούμε να παρασκευάσουμε ένα ξεχωριστό αρωματισμένο ελαιόλαδο. Πλένουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΔΙΚΤΑΜΟ
Written by Super User
Εμφανίσεις: 1398

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Σε ένα μπουκάλι βάζουμε 3-4 κλαδιά βασιλικού που έχουμε πλύνει και έχουμε στεγνώσει καλά, καθώς και δύο σκελίδες σκόρδο ολόκληρες. Προσθέτουμε δύο φλιτζάνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ

Εδώ θα βρείτε συνταγές για να φτιάξετε το δικό σας αρωματισμένο ελαιόλαδο!

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ

Πλένουμε και σκουπίζουμε για να στεγνώσουν καλά τρία μικρά λεμόνια. Στο καθένα από αυτά καρφώνουμε τρία γαρίφαλα. Βάζουμε τα λεμόνια με τα γαρίφαλα σε ένα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Σε ένα μπουκάλι βάζουμε 3-4 κλαδιά βασιλικού που έχουμε πλύνει και έχουμε στεγνώσει καλά, καθώς και δύο σκελίδες σκόρδο ολόκληρες. Προσθέτουμε δύο φλιτζάνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ

Μπορούμε να αρωματίσουμε ελαιόλαδο με όλα τα αρωματικά φυτά: δενδρολίβανο, μάραθο, άνηθο, δυόσμο, βασιλικό, εστραγκόν, μαϊντανό, κόλιαντρο κ.α. Σε ένα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΔΙΚΤΑΜΟ

Με το δίκταμο, το χαρακτηριστικό αυτό (και μοναδικό) αρωματικό φυτό της Κρήτης μπορούμε να παρασκευάσουμε ένα ξεχωριστό αρωματισμένο ελαιόλαδο. Πλένουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ

Σε ένα μπουκάλι βάζουμε δύο σκελίδες σκόρδου (προαιρετικά), δύο-τρία γαρίφαλα και τρία-τέσσερα κλωναράκια μάραθο, πλυμένο και στεγνωμένο. Ανάλογα με την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ

Προτιμότερο είναι να χρησιμοποιήσουμε φρέσκια ρίγανη για πιο έντονο άρωμα. Παρασκευάζεται αν προσθέσουμε 2-3 κλαδάκια ρίγανη σε δύο φλιτζάνια ελαιόλαδο και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

Σε μπουκάλι με δύο φλιτζάνια ελαιόλαδο βυθίζουμε 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες, 1 κλωνάρι δενδρολίβανο και 5-6 κόκκους πιπέρι. Φυλάμε σε δροσερό και σκοτεινό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ